Dags att unna sig?
Kategori: Dagens mat
Idag var det dålig fantasi när det nalkades mat, så det fick bli en favorit. Pasta carbonara! Det är inte det nyttigaste men jag gjorde så gott jag kunde med vad jag hade. Kan börja med att nämna det bara kör alltid på fullkornspasta.
För det första så är det så mycket godare, för det andra är det ett bättre alternativ än vanlig pasta.
Jag är väldigt svag för pasta, trots det försöker jag alltid ta bort det när jag vill strama till huden. Även att fulkorns alternativet är helt ok, så känner jag att jag blir plumsig av det och upplever en jäsande känsla i magen. Men nu är mitt mål att gå upp i vikt så mitt samvete är rent.
Så till maten: Koka upp vattnet och häll i pastan, under tiden görs såsen. Jag steker kalkon beaconet tills det precis fått lite krispighet eller precis innan beroende på vad man vill ha för konsistens. Sen häller jag en skvätt soyamjölk i stekpannan och tillsätter ca 1 msk kvarg för att den ska bli lite tjockare. Om man vill ha lite mer krämigt kan man ha ytterst lite maizena. När pastan är klar häll av vattnet och tillsätt pastan i pannan. Stek ca 1 min till så den får lite godare färg.
Så om du vill bygga muskler så njut, om inte spara det tills när det passar!
Ha det gött!
Så till maten: Koka upp vattnet och häll i pastan, under tiden görs såsen. Jag steker kalkon beaconet tills det precis fått lite krispighet eller precis innan beroende på vad man vill ha för konsistens. Sen häller jag en skvätt soyamjölk i stekpannan och tillsätter ca 1 msk kvarg för att den ska bli lite tjockare. Om man vill ha lite mer krämigt kan man ha ytterst lite maizena. När pastan är klar häll av vattnet och tillsätt pastan i pannan. Stek ca 1 min till så den får lite godare färg.
Så om du vill bygga muskler så njut, om inte spara det tills när det passar!